Ny bok i pivottabeller

Nyhet – ny bok om pivottabeller och tabeller i Excel

– Vi är otroligt stolta över vår nya Excelbok. Anna-Karin och jag själv har tidigare skrivit var sin bok om Exceltabeller och pivottabeller. När vi blev kollegor för något år sedan började vi direkt att spåna på en gemensam bok, säger Tobias Ljung.

Pivottabeller och tabeller i Excel Tobias Ljung Anna-Karin Petrusson

Nu är den äntligen här – 250 färgsidor i A4-format – gör den till en heltäckande bok för den som vill bli grym på pivottabeller och tabeller i Excel. Självklart följer en mängd övningsfiler – med facit – till den som köper boken.

Boken ingår såklart också i våra pivottabellskurser som kursen Excel Pivottabeller – läs mer om den lärarledda kursen här.

Den som vill lära sig om pivottabeller digitalt rekommenderas vår pivottabellkurs eller Excelpaketet via e-kurserna på www.officekurs.se.

Smakprov

Vill du läsa ett smakprov från boken klickar du här.

Pivottabeller och tabeller i Excel är boken för dig som snabbare vill summera och sammanställa dina data i Excel oavsett kunskapsnivå. Lär dig skapa proffsiga rapporter och effektiva analyser med tabeller, diagram och utsnitt. Boken passar både för självstudier och som kurslitteratur för Excelkurser. Boken innehåller 250 sidor i fyrfärgstryck och A4-format. Den är skriven på svenska, men även om du har en engelsk version är boken fylld med översättningar för funktioner och knappbeskrivningar. Använd boken med fördel som läromedel. Boken innehåller många övningsuppgifter och till boken följer övningsfiler med facit.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. claes bernelf skriver:

    excelhandboken

  2. Alf Landström skriver:

    ”Pivottabeller”