Om Excelbrevet

Excelbrevet är ett gratis nyhetsbrev i Excel och Office som skickas ut till tusentals prenumeranter månadsvis. Du registrerar dig helt kostnadsfritt i menyn till vänster.

Excelbrevet.se är en bloggsida där många skrivna tips och instruktionsvideos om Excel och övriga Officepaketet publiceras löpande.

Bli prenumerant du också – det finns inget att förlora – bara en massa kunskap att vinna.

Målsättningen är att täcka in många ämnesområden. Du lär dig Excel dels via klassiska textbeskrivningar och dels via moderna videofilmer. Du får förhandstitt på olika Excelnyheter och nya programversioner, kortkommandon och lite tips i de andra Office-programmen också.

Vi strävar hela tiden efter att förbättra och effektivisera användningen av Excel och Officepaketet. Kontakta oss gärna om du har frågor kring Excel/Office eller önskemål om vad du vill att vi ska tipsa våra läsare om. Eftersom vi håller öppna kurser, kundanpassade kurser (www.infocell.se) och producerar e-Learning (www.officekurs.se), får du gärna kontakta oss om du vill diskutera vilken utbildning som skulle passa dig eller den grupp av personer du representerar.

Vi hoppas du som prenumerant på Excelbrevet får en trevlig upplevelse och mycket nytta & nöje!

Excelbrevet nyhetsbrev excel

Excelbrevetgänget: Robert Larsson, Tobias Ljung och Anna-Karin Petrusson. (Saknas på bild gör Dag Kihlman)

 

rekommendation Excelkurs

Börja prenumerera idag!

Ta del av tips & tricks i Excel och Office en gång i månaden helt kostnadsfritt.

Grattis! Du kommer nu att få Excelbrevet varje månad helt gratis.