Utbildningsstjärna sökes

Ny utbildningsstjärna sökes till Infocell

OM INFOCELL

Hos oss på Infocell AB får du stora möjlighet att arbeta med det du brinner för. Våra kunder är allt från stora koncerner till mindre företag och offentlig verksamhet. Infocell drivs av ett gäng passionerade och drivna medarbetare med stor erfarenhet och kunskap inom Excel och Office.

Huvudsakligen levererar vi utbildningar i Excel och Office (hela Sverige). Vi erbjuder e-kurser i framkant och högt rekommenderade lärarledda kurser, såväl schemalagda som anpassade. Dessutom utför vi konsultjobb, skriver kursböcker och driver landets största nyhetsbrev inom Excel/Office.

VEM VI SÖKER

Då vi själva har ett brett kunskapsområde är det viktigaste inte vilken inriktning den nya personen har, då vi totalt sett kan täcka upp för detta. För oss är det viktigare att hitta rätt person.

Kanske är du riktigt grym i Excel? Kanske har du en bred utbildningsrepertoar inom hela Office? Kanske är du en fena på Power-verktygen (Query/Pivot/BI)? Kanske är du egen, kanske är du anställd? Förmodligen jobbar du redan med utbildning eller känner att du har en hög pedagogisk förmåga inom dig.

Du kommer huvudsakligen att jobba med nedanstående:

  • Hålla lärarledda kurser
  • Skapa e-kurser med text/bild, video och övningar
  • Skriva bidrag till böcker och tips & tricks
  • Göra konsultjobb inom ditt område

Resor är en naturlig del av arbetet som utbildare, då våra kunder finns i olika delar av landet. Mycket jobb sker dock även på hemmaplan.

Som person ser vi att du har en prestigelös inställning. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och kommer träffa många kursdeltagare/kunder och behöver vara service minded och bra på att ta olika typer av människor. EQ framför IQ alltså 😊.

VAD FÅR DU AV OSS?

På Infocell är vi ett litet gäng utbildare som jobbar tätt ihop även om alla inte sitter på samma geografiska plats. Vi är alla självständiga, men gör vi mycket jobb tillsammans. Vi vet att 1+1 är 3 (oavsett vad Excel säger). Du kommer jobba med några av landets bästa och mest erfarna utbildare i Excel/Office. Det är en kreativ miljö och ett fritt arbete med ansvar. Vi älskar det vi gör och har du samma intresse är vi övertygade att du också gör det. Vi har en god ekonomi och vårt kundunderlag ökar kraftigt med våra nöjda kunder.

START: Omgående
PLATS: Kan vara i hela landet, men vi ser en viss fördel om vi kan hitta någon med närhet till Stockholmsområdet. Detta är dock inget krav.
OMFATTNING: Heltid
LÖN/ERSÄTTNING: Diskuteras
KONTAKT: Tobias Ljung – tobias@infocell.se – 0522-50 60 08
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Finns inget sådant, vi rekryterar så fort vi hittar rätt

Är detta du? Kontakta oss och/eller skicka in din ansökan med CV omgående.

Du gillar kanske också...

Börja prenumerera idag!

Ta del av tips & tricks i Excel och Office en gång i månaden helt kostnadsfritt.

Grattis! Du kommer nu att få Excelbrevet varje månad helt gratis.