Översättning funktioner Engelska Svenska Excel

Här har du tre olika översättningslistor med nästa 400 Excelfunktioner – funktioner engelska svenska och tvärtom. En lista som visar svenska funktionsnamnen i bokstavsordning med översättning till engelska och även en kort förklaring vad funktionen innebär. En lista som tvärtom visar de engelska funktionsnamnen först. Slutligen en lista som grupperar funktionerna efter kategori, t.ex. Textfunktioner, Logiska funktioner o.s.v.

Översättning funktioner behöver du oavsett om du jobbar i Excel på svenska eller engelska. Ibland behöver man veta översättning funktioner i Excel. Kanske har man sett ett bra Youtube-klipp på engelska och vill veta vad en eller flera av funktionerna heter på svenska för att kunna använda dem själv. Eller kanske har man Excel på engelska, men läser/ser funktionen på svenska och vill omsätta den i sin engelska version.

För att se översättningslistorna direkt i webbläsaren klickar du här

Excelfil med översättning funktioner i Excel

Vi har såklart även samlat översättning funktioner i en Excelfil :-). Excelfilen innehåller alla tre tabellerna och har fördelen att du kan filtrera efter funktionskategori genom att använda utsnitt (knappsatser).

Här laddar du ner Excelfilen

funktioner engelska svenska

 

Du gillar kanske också...